IK BOUW SMAL

1 Posted by - June 4, 2011 - Architectuur, Particulier

Toelichting: Elco wilde graag zijn eigen huis ontwerpen en laten bouwen. Met een beperkt budget een zo groot mogelijk huis op een smal kavel in Homeruskwartier was de uitdrukkelijke wens.

Het ontwerp: Het huis is drie lagen hoog met op de eerste verdieping de woonruimte met vrij zicht op de achtertuinen van het blok en zicht op de eigen tuin. Door middel van een vide boven de hal op de begane grond is  zicht vanuit de woonkamer en open keuken op de voordeur mogelijk. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapvertrekken en een badkamer met daklicht. De begane grond is in de toekomst op verschillende manieren in te richten, bijvoorbeeld met extra slaapkamers of de wens van de opdrachtgever daar een huiskamer-kroeg van te maken.

Project: Tussenwoning Homeruskwartier
Locatie: Kavel 138, Homeruskwartier, Almere
Status: ontwerp in 2008 en in 2010 opgeleverd, staat momenteel te koop! Inmiddels verkocht!
Opdracht: Voorlopig Ontwerp
Opdrachtgever: Elco

ikbouwsmal_almere_web02ikbouwsmal_almere_web03