CNC-TAFELS 4H2 | 2016

2 Posted by - January 14, 2016 - Duurzaamheid, Interieur, WikiHouse

Gezamenlijk met alle deelhuurders van Haagweg 4H2 hebben we het plan opgevat het nieuwe jaar weer fris te beginnen door meer eenheid te creëren in het interieur van de gedeelde werkruimte.  Zo hebben de oude verschillende bureaus plaats gemaakt voor 6 identieke nieuw ontworpen tafels. Het ontwerp, geïnspireerd op het WikiHouse-principe, is gemaakt door Ontwerpburo MULLER. Alle onderdelen van de bureautafel zijn met een computergestuurde CNC-frees [Computer Numeric Control] vervaardigd uit 1 plaat (Fins) underlayement [2440 x 1220 x 18 mm]. Het werkblad heeft een afmeting van 1600 x 800 mm en het bureau heeft een hoogte van 750 mm (en is evt. aanpasbaar).

Heb je interesse in een exemplaar neem dan contact op!