WikiHouseNL

WikiHouse: Wat is WikiHouse? Het is een open source zelfbouwconcept die voor iedereen met een internetverbinding toegankelijk is. Zie voor meer info en een uitleg hoe het werkt: www.wikihousenl.cc

WikiHouseNL: In navolging van WikiGardenHouse v1.0 kregen we de vraag van de WikiHouse oprichters uit Engeland om het WikiHouseNL platform op te zetten in Nederland. Samen met Marijtje Mulder & Mark Wiebes [Zoeteland en het wikihouse tuinhuisje], Steve Swiggers [Transitieteam Arnhem], Hugo Meiland [Makerspace Leiden], Jan Willem de Groot [architect in A’dam] en Peter Veldmans [architect] vormen wij het kernteam. Vincent Muller is samen met Marijtje Mulder co-founder van de Nederlandse chapter van WikiHouse.

Stichting WikiHouseNL: Per 1 januari 2015 is WikiHouseNL officieel een stichting geworden.

Projecten WikiHouseNL: zie GEVEL 2014WikiHouse Meelfabriek,  WikiTower en de Pionierswoning.

Nieuwsbrief: Wil je op de hoogte blijven van WikiHouseNL schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en stuur een emailtje naar onderstaand adres.

WikiHouse Inspiratie: Zie de obM pinterestboard ‘WikiHouse’, beelden van wikihouse-projecten van verschillende plekken in de wereld!

 

Email: wikihousenl@gmail.com

Website: www.wikihousenl.cc

Twitter: @WikiHouseNL

Instagram: WikiHouseNL

 

WikiHouseNL_logo

 

Hieronder een time lapse clip van de bouw van WikiHouse v4.0 in Londen door WikiHouseUK in het kader van het London Design Festival: